PROGRAMA BIG LOVE

PROGRAMA
BIG LOVE

Basats en l'experiència, tot peludet que es trobe en aquesta secció té poques probabilitats de ser adoptat, bé per la seua avançada edat, bé pel seu estat físic, etc.

Per tant, us proposem un tracte: a canvi de que els doneu una oportunitat a aquests angelets, nosaltres ens fem càrrec del cost inicial relacionat amb l'adopció (xip, castració/esterilització...).

Apadrinar un gos pot ser una experiència molt gratificant per a les persones que desitgin establir un vincle més proper amb un gos, fer-se partícep del seu pas pel refugi i estar al dia de la seua adopció. A més, estaràs donant suport a un refugi que treballa per proporcionar un lloc segur i amorós als gossos que necessiten ajuda.

MÉS INFORMACIÓ

PROGRAMA BIG-LOVE

Tot gos amb aquest identificador forma part d'un programa dotat d'avantatges a l'hora d'adoptar aquest peludet. Més informació polsant l'identificador 'BL'.

EN ACOLLIDA TEMPORAL, EN ACOLLIDA INDEFINIDA

Tot gos amb aquest identificador es troba actualment en una casa d'acollida, és a dir, no es troba a les nostres instal·lacions. No obstant això, busca una família que vullga adoptar-lo. Vols ser tu?

EN PROCÉS D'ADOPCIÓ

Tot gos amb aquest identificador es troba actualment en un procés d'adopció, és a dir, s'està comprovant que és apte amb la seua nova família. Podria donar-se el cas de que aquest tornara a les nostres instal·lacions, però us aconsellem que no els tingau en compte a l'hora de buscar el futur nou membre de la vostra família.

ACOLLIDA URGENT

Tot gos amb aquest identificador es troba actualment en busca d'una casa d'acollida urgentment.

PROCÉS D'ADOPCIÓ

En primer lloc, s'ha d'emplenar el formulari preadopció.

FORMULARI PREADOPCIÓ

El nostre objectiu sempre serà assegurar el millor futur possible per a l'animal. Per tant, l'equip de vedama revisarà el formulari i, en cas de resultar apte, ens posarem en contacte amb tu per a concertar una cita per a acudir al refugi.

Al refugi, una vegada estiga tot clar, t'enduries al gos en acollida 15 dies. L'acollida és necessària, doncs durant aquests 15 dies l'animal podria no adaptar-se al teu ritme de vida.

Si l'acollida fora satisfactòria, es firmaria l'adopció. L'adopció és gratuïta, però al moment de formalitzar-la hauràs d'abonar-nos el costos veterinaris inicials, els quals inclouen el xip i passaport, la vacuna de la ràbia i la castració/esterilització.