ADOPTA

ADOPTA

PROCÉS D'ADOPCIÓ

En primer lloc, s'ha d'emplenar el formulari preadopció.

FORMULARI PREADOPCIÓ

El nostre objectiu sempre serà assegurar el millor futur possible per a l'animal. Per tant, l'equip de vedama revisarà el formulari i, en cas de resultar apte, ens posarem en contacte amb tu per a concertar una cita per a acudir al refugi.

Al refugi, una vegada estiga tot clar, t'enduries al gos en acollida 15 dies. L'acollida és necessària, doncs durant aquests 15 dies l'animal podria no adaptar-se al teu ritme de vida.

Si l'acollida fora satisfactòria, es firmaria l'adopció. L'adopció és gratuïta, però al moment de formalitzar-la hauràs d'abonar-nos el costos veterinaris inicials, els quals inclouen el xip i passaport, la vacuna de la ràbia i la castració/esterilització.

Gossos
menuts

Gossos
mitjans

Gossos
grans

PROGRAMA
BIG LOVE

PROGRAMA BIG LOVE

Basats en l'experiència, tot peludet que es trobe en aquesta secció té poques probabilitats de ser adoptat, bé per la seua avançada edat, bé pel seu estat físic, etc.

Per tant, us proposem un tracte: a canvi de que els doneu una oportunitat a aquests angelets, nosaltres ens fem càrrec del cost inicial relacionat amb l'adopció (xip, castració/esterilització...).

MÉS INFORMACIÓ

ABANS DE CONTINUAR...

HAS REFLEXIONAT SOBRE QUÉ SUPOSA ADOPTAR?

Despeses

És molt important tindre en compte que l’animal sempre ha d’estar atés i cuidat. S’ha d’alimentar correctament i, el més important, ha de tindre accés a l’atenció i revisions del veterinari, amb la despesa econòmica que açò implica.

Necessitats

L’animal ha d’eixir a passejar cada dia de la setmana. També cal educar-lo. Açò requerirà temps i molta paciència. Es convertirà en un membre més de la teua família a qui deuràs tractar com a tal.

Vacances

Al moment en que adoptes has de tindre clar que passarà quan decidisques fer una escapada aprofitant les teues vacances. Hauràs de comptar amb el teu nou membre de la família. Pensa que probablement hages de modificar les teues opcions de vacances.

Propòsit

Un animal no ha d’arribar a la teua vida amb un propòsit, mai. Tindre un gos per a que siga el guarda de casa o sols per a fer-te companyia quan isques a córrer no ha de ser la raó per la que decidisques adoptar. Pot ser deixe de ser un gran corredor o preferisca fer llargues migdiades en lloc de vigilar casa.

Futur

Com et voràs dintre de 10 anys? Molts dels gossos del nostre refugi han sigut abandonats per canvis en la vida dels seus antics tutors: es mudaren de casa, tingueren fills, un nou treball, etc. Si no abandonaries un fill teu per cap d’aquestes circumstàncies, no abandones la teua mascota.

Família

Tots els membres de la família han d’estar informats de l’adopció. Si vius tu sol, pensa en qui podrà fer-se càrrec de l’animal quan tu no pugues. Si tens fills, tin en compte que, per molt que ho puguen prometre, ells mai seran responsables al 100% de l’animal. Pensa que aquest no és cap joguet.

WRAPPED 2023

Ja està ací Wrapped 2023, el nostre resum de l'any. Comencem?

Has adoptat un dels nostres gossos? Eres o has sigut padrí, madrina, soci o teamer i vols conèixer la teua implicació amb nosaltres? O simplement vols saber com ha estat l’any? Hem resumit el nostre treball anual per a vosaltres. Gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible!

MÉS INFORMACIÓ