Fes-te soci

VEDAMA actualment acull a una gran quantitat de gossos, açò comporta una quantitat de despesses molt alpa, pel que la quantitat que rebem per part d'administració pública no és suficient, per la qual cosa són molt necessàries les apotacions dels seus socis, a més d'algunes xicotetes donacions de particulars, mercats ambulants, i esdeveniments organitzats pels nostres voluntaris per a recaptar fons. No comptem amb cap patrocinador ni subvenció, i les aportacions que rebem són escasses encara, per la qual cosa moltes vegades molts gastos han d'eixir dels voluntaris i membres de l'associació que també aportem el nostre temps i treball.

 

En estos moments nostre alberg està al total de la seua capacitat, i a estos animals cal alimentar-los tots els dies, els gastos veterinaris són astronòmics, molts necessiten menjars i tractaments mèdics especials, a més d'altres productes com a lleixius, desinfectants, i molts altres més...

 

Per això, necessitem la teua col·laboració. Tota quantitat, encara que siga xicoteta, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món... pots posar el teu granet d'arena en aquest meravellós projecte?

Instruccions per a fer-se soci:

 

Descàrrega nostre imprés fent click en este arxiu:

 

Emplena l'imprés i envia-ho al nostre e-mail: vedamaoliva@yahoo.es

 

També pots entregar-nos-ho en mà venint al nostre refugi"