Ajuda'ns a ajudar-los

VEDAMA actualment acull a una gran quantitat de gossos, açò comporta una quantitat de despesses molt alta, pel que la quantitat que rebem per part d'administració pública no és suficient, per la qual cosa són molt necessàries les apotacions dels seus socis, a més d'algunes xicotetes donacions de particulars, mercats ambulants, i esdeveniments organitzats pels nostres voluntaris per a recaptar fons. No comptem amb cap patrocinador ni subvenció, i les aportacions que rebem són escasses encara, per la qual cosa la major part dels gastos han d'eixir dels voluntaris i membres de l'associació que també aportem el nostre temps i treball.

En estos moments el nostre alberg està al total de la seua capacitat, i a estos animals cal alimentar-los tots els dies, els gastos veterinaris són astronòmics, molts necessiten menjars i tractaments mèdics especials, a més d'altres productes com a lleixius, desinfectants, i molts altres més coses necessàries per al dia a dia.

Per això, necessitem la teua col·laboració. Tota quantitat, encara que siga xicoteta, ajuda. Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món... pots posar el teu granet d'arena en aquest meravellós projecte?

Nº DE COMPTE:


Es 5731590044562306101912

​CADA CÈNTIM CONTA,
POSA EL TEU GRANET D' ARENA