EL NOSTRE REFUGI


L'alberg té una capacitat màxima per a 35 gossos. Una capacitat realment insuficient si tenim en compte la grandària del nostre poble i el greu problema d'abandó animal que tenim ací. No està pensat per als cadells. L'antiga canera ha patit algunes transformacions que poden ajudar un poc. Però Vedama és conscient de les llimitacions i els problemes que el centre té.

La pressió de l'aigua:

 

L'alberg té un depòsit d'aigua que l'ajuntament replena cada vegada que s'acaba. La pressió ve del motor de la caseta dels agricultors que hi ha en front. A l'estiu i quan reguen a manta els camps, la pressió és bona, però quan canvien a la modalitat de reg a goteig la pressió és pràcticament nul·la. Per tant el treball de neteja de parcs és irrealitzable. I sobra dir que l'aigua és l'element primordial en centres d'este tipus perquè no es propaguen les infeccions.La llum:


El refugi està en una zona on no hi ha electricitat. Tenim llum d'un motor a gasolina que uns voluntaris ens van prestar, encara que la gasolina no ens resulta gens econòmica. Però aquest només ens dóna potència per a il·luminar el refugi i no quedar-nos a fosques quan a l'hivern el dia acurta tant. No podem tindre llavadora per a llavar totes les tovalles i llitets dels gossos, ni calfador d'aigua por si volem banyar els nostres gossos en hivern.

El nostre refugi

IMG_2868.JPG
IMG_2868.JPG

press to zoom
IMG_3570.JPG
IMG_3570.JPG

press to zoom
ALMACEN-FARMACIA.jpg
ALMACEN-FARMACIA.jpg

press to zoom
IMG_2868.JPG
IMG_2868.JPG

press to zoom
1/6